Passos endavant en la recerca d'una solució als greus problemes d'inseguretat a Premià de Mar Comunicat conjunt de les 4 AAVV

      Des de les 4 AAVV que vam signar el comunicat conjunt, AA VV de Barri Santa Maria Santa Anna-Tió, del Barri Can Farrerons, del Barri Premià Centre i del Barri Tarter-Maresme, volem manifestar el següent:

      El proppassat divendres dia 12 de juny, els grups municipals conjuntament amb l'equip de govern, en una reunió de portaveus d'urgència, van fer un pas endavant pel benestar de la ciutadania, consensuant propostes i possibles solucions. Entre elles la creació d'una Taula de Seguretat amb els representants dels cossos de seguretat: Mossos d'Esquadra, Policia Local, representants dels partits polítics i AA VV.

      Això ha estat un gir de 180º des del més absolut negacionisme cap al reconeixement del conflicte veïnal i el seu sentiment d'inseguretat als carrers. Aplaudim i agraïm, que l'equip de govern hagi reconegut, per PRIMER cop, el problema real de la delinqüència a Premià de Mar. Una problemàtica, la qual ja veníem denunciant des de feia molt de temps a través de les nostres respectives AA VV.  Sempre hem traslladat la nostra preocupació pels actes delictius que s'anaven perpetrant al nostre municipi, de la mateixa manera que la nostra visió sobre una possible conseqüència a l'ignorar aquesta realitat. Ara tenim aquesta oportunitat i realment necessitem la implicació dels que veritablement poden dur a terme la solució d'aquesta complicada situació, per això agraïm aquest pas.             

     Agrair als partits polítics que han estat al nostre costat en aquestes dures setmanes la seva comprensió, el fet d'haver-hi fet arribar les seves propostes i fet d'haver recollit les nostres iniciatives, però sobretot en la seva implicació perquè siguem entre tots qui ajudem a canviar la situació.

També volem agrair als nostres veïns per confiar en les AA VV de Barri Santa Maria Santa Anna-Tió, del Barri Can Farrerons, del Barri Premià Centre i del Barri Tarter-Maresme, quan ahir demanàvem tranquil·litat i contenció, vau confiar en el nostre criteri. Estem treballant conjuntament amb entitats i grups, per encarar aquesta problemàtica TOTS JUNTS. Reiterem la crida a la CALMA per tal de poder treballar en aquest nou escenari que tenim al davant, nosaltres us anirem informant de les nostres passes i possibles accions futures; de moment dipositem la confiança en els nostres polítics i l'administració en un nou exercici de diàleg.                                

     Seguim impactades per l'agressió del passat dimecres, des d'aquí volem tornar a donar TOT el nostre suport a la nostra veïna. Té tot el nostre suport i acompanyament.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Comunicat d'agraïment (de nou consensuat) AVV Barri Tarter-Maresme i AVV Premià Centre-Can Farrerons a les Veïnes i Veïns de Premià de Mar