COMUNICAT CONJUNT DE LES AAVV DELS BARRIS SANTA MARÍA-ANNA TIÓ, PREMIÀ CENTRE, CAN FARRERONS I TARTER-MARESME

     Des de les nostres AAVV posem en coneixement a les nostres veïnes i veïns,  que ahir vam entrar una instància a l'ajuntament dem
anant de manera formal la creació d'un Pla d'actuació integral: “La creació d'un pla d'actuació que abordi de manera general l'actual situació d'inseguretat ciutadana. Sol·licitem aquest pla d'actuació, per aportar solucions i treballar conjuntament amb tots els actors implicats: equip de govern, gerència, Mossos d'Esquadra, Policia Local, associacions de veïns i grups polítics. Demanem que es creï l'espai on puguem aportar i coordinar-nos de manera unitària, en un format per determinar, encara intercedim per la creació d'una mesa de treball. La principal comesa d'aquesta mesa seria la trobar i de dur a terme solucions i mesures que aportin llum l'actual conjuntura de malestar veïnal”.

     Aquesta instància ve a reforçar el nostre suport als nostres convilatans en les seves reivindicacions sobre la inseguretat ciutadana. El dilluns, després de llegir el comunicat conjunt de les AAVV vam marxar de la reunió, per coherència amb tot el que manifestàvem en el text: la nostra disconformitat amb les estadístiques i la línia d'actuació que s'estava duent a terme amb la problemàtica de seguretat ciutadana per part de l'administració.

    És per tot això, que les AAVV signants d'aquest comunicat conjunt, informem que les manifestacions convocades per les xarxes no tenen res a veure amb les nostres AAVV. Creiem que NO ÉS el moment, ni les formes de fer una convocatòria d'aquesta magnitud. I si sumem el fet d'estar en Fase 2 de desescalada pel COVID-19, les limitacions i els requeriments de seguretat no es poden respectar en un acte d'aquestes característiques.

   Considerem que el dilluns va ser un punt d'inflexió, un punt on es va reivindicar solucions. Donem un marge de temps perquè e l'equip de govern i la resta de grups municipal, treballin per donar solucions i prendre mesures necessàries per aturar aquests actes delictius. S'ha de treballar de manera conjunta escoltat el que diuen els ciutadans, perquè estem cansats d'aquesta inseguretat, d'aquest desvaliment per part de l'administració. Ja no es tolera més la situació de desassossec i orfandat davant de les agressions, dels robatoris i de les baralles a la via pública.


Comentarios

Entradas populares de este blog

Comunicat d'agraïment (de nou consensuat) AVV Barri Tarter-Maresme i AVV Premià Centre-Can Farrerons a les Veïnes i Veïns de Premià de Mar