La inseguretat a Premià de Mar una percepció o una realitat?


Des de l'AVV Premià Centre-Can Farrerons volem fer una aclarariment del perquè d'aquet comunicat i la sortida de la reunió.

No hem trencat cap pont sinó que hem manifestat la nostra decepció per que no hem sigut capaços de que entenguin ni a la reunió de la COAV del 11/05/2020, ni a la reunió d'aquet matí amb el Sr. Conseller Miquel Buch que la percepció de la gent de inseguretat es real, lo irreal son les estadístiques presentades (o millor dit, llegides)

La realitat es de les persones que han estat i estan patint les conseqüències de una mala gestió de l'administració dels recursos, per permetre tenir nomes la meitat de la plantilla per que l'altre meitat estava a casa confinada (no contagiats, no amb símptomes de contagi, sinó per por de que poguessin contagiar-se), suposem que aquestes hores no treballades es recuperaran i al tornar a la feina tots contarem amb mes efectius, mes patrulles, mes presencia al carrer per millorar la situació?


S'ha celebrat la junta de seguretat local i després la reunió amb les AAVV

Escolteu les declaracions a Radio Premià de Mar del Conseller i l'Alcalde
https://www.ivoox.com/rdp-interior-junta-seguretat-local-20200608-audios-mp3_rf_51865662_1.html

Nota de Premsa de l'Ajuntament

Aquesta es la nota de premsa de l'Ajuntament després de la reunió del Conseller Miquel Buch amb les AAVV on es veu que les estadístiques presentades son de un període amb el que inclouen el mes de març i el mes d'abril de 2020 que la població ha estat confinada, si ningú sortia de casa, com no havien de baixar els robatoris als domicilis i la delinqüència amb general. Si la gent no podia sortir al carrer, difícilment es podrien cometre robatoris als vianants, nomes aquells que podien fer als comerços d'alimentació i farmàcies que a mes es van produir, o algú que anava a la compra o la farmàcia.

Segons ens han manifestat nomes hi ha la percepció d’inseguretat, els convidem a deixar de banda les estadístiques i tenir mes contacte amb la realitat del dia a dia de la nostra població, a deixar de banda les rivalitats polítiques i fer participes de la solució a tots, govern, oposició, AAVV i ciutadans de Premià de Mar.

La seguretat dels veïns de la nostra vila no es una qüestió d’estadístiques, es una realitat a millorar i les AAVV continuarem treballant per que així sigui, es la nostre obligació i responsabilitat estar al costat de les nostres veïnes i veïns. 

Volem que la lectura del comunicat i la nostra sortida de la reunió de la COAV pugui servir per que prenguin consciencia del veritable problema i demanem a tots els premianencs i als grups de les xarxes que volen ajudar, una mica mes de paciència, que tothom faci denuncies de tots els actes delictius i als cossos de seguretat, facilitar la tasca per que es puguin fer aquestes denuncies, perquè la feina a fer es dels cossos de seguretat amb la col·laboració dels veïns. 

Els i donem un marge de confiança de 3 setmanes per que facin la seva feina, que posin tots els mitjans al seu abast per que la realitat pugui canviar radicalment, i tots ens puguem sentim mes segurs i si es així, haurem guanyat la batalla a la delinqüència que es el veritable enemic a combatre

Les AAVV sempre farem costat als cossos de seguretat en el que calgui, per fer fora la delinqüència del nostre municipi, però si arribat el moment la situació no ha canviat de manera tangible, serem les AAVV les que prendrem les mesures necessàries que estiguin al nostre abast amb l'ajuda de la ciutadania.


Comentarios

Entradas populares de este blog

Comunicat d'agraïment (de nou consensuat) AVV Barri Tarter-Maresme i AVV Premià Centre-Can Farrerons a les Veïnes i Veïns de Premià de Mar