Comunicat d'agraïment (de nou consensuat) AVV Barri Tarter-Maresme i AVV Premià Centre-Can Farrerons a les Veïnes i Veïns de Premià de Mar

Des de les juntes de les l’AA VV Premia Centre-Can Farrerons i Barri Tarter-Maresme, us volem agrair a tots els Veïns el seu suport i confiança dipositada. Aquests darrers mesos i sobre tot, aquestes darreres setmanes que han estat un mal somni per a molts de nosaltres.                              

Reafirmem el nostre compromís de continuar lluitant en contra de qualsevol acte de delinqüència, i el nostre recolzament i solidaritat amb totes les nostres veïnes i veïns afectats.       

Esperem i desitgem que avui comenci una nova etapa, posem la nostra confiança a la reunió d’aquesta tarda,  en la Taula de Seguretat on estem representats les forces de seguretat, els partits polítics i les AAVV, així mateix com a serveis socials i ensenyament.

La Taula ha d'escoltar, proposar mesures, aprovar-les i prendre totes las decisions per tal  que tots a Premià de Mar treballem en la mateixa línia: Millorar la seguretat al nostre municipi. Confiem que a la reunió, tots deixem les diferencies de banda i ens centrem en el veritable objectiu que no es altre que el de garantir la seguretat de tots els veïns de Premià de Mar.

Associació de Veïns Premià Centre-Can Farrerons

Comentarios

Entradas populares de este blog

Can Sanpere història d'una problemàtica - Capítol I - (1898-2014)